Work work work

Hellu på er mina goingar! 

Hur är läget med er denna måndag? Här är det fint, lite uttråkad på jobbet bara… har inte hänt många knop. Så bestämde mig för att kika in här och hälsa på er. 

14222364_10208780748049514_3210082956038889043_nJag började min morgon med att dra till Espresso House – körde på en ice latte med caramel. Efter det var jag redo för plugg innan jobb. Kom till jobbet klockan 15 och slutar 21.

Nu kom i alla fall min kompis Frida som ska provjobba här. Så nu kan jag snacka med henne. Vi har inte träffats sedan hennes födelsedagsfest. Shit, vad mycket det kan hända på rätt kort tid ändå.

Ni får ha en fortsatt fin måndagkväll! :) Vi hörs!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Work work work

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>