Vill dra täcket över huvudet.

Jag vaknade och låg kvar i sängen, spanade in sociala medier. Sedan kände jag att det var dags att kolla ikapp det senaste Idol avsnittet, reste mig och satte på TV4 Play och kröp till sängs. Det var riktigt mysigt, pausade därefter för att fixa frukost – en macka och en skål med youghurt tillsammans med hallon- och blåbärssylt. Lyxade alltså till det med frukost på sängen. Det händer väldigt sällan.

Efter att Idol avsnittet var slut kände jag mig oinspirerad. Vet inte riktigt vad som hände… men jag har sådana dagar. Går inte riktigt att sätta fingret på vad det är som gör att jag känner så. När jag känner så vill jag helst bara somna om och liksom Avicci sjunger ”So wake me up when it’s all over”. Tror knappast att jag är ensam om att känna så. Fast hur mycket jag än skulle vilja dra täcket över huvudet och somna om… vet jag att det inte kommer att bli bättre. Brukar i alla fall försöka ta tag i dagen. Hur jobbigt jag än tycker det är. Fast kan erkänna att det i dag har gått rätt segt.

Lyssnar på tempomusik i förhoppning om att det ska kännas lite bättre, tänker dessutom fixa mig och försöka tänka positivt. Tur att kvällen bjuder på Disneymaraton + pizza hemma hos Fanny. Den tjejen får mig alltid på bra humör! ♥

Så här känner jag då:

IMG_3733 (5)Jag kände att jag behövde skriva av mig om dagens känslor… vill inte att min blogg ska bli som en fasad. För jag har mina dåliga dagar, helt mänskligt. Vi bloggare väljer bara att visa en del av vårt liv. Kom ihåg det!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Vill dra täcket över huvudet.

  1. Precis som du säger är det viktigt att komma ihåg att alla har bra och dåliga dagar. Jag skrev också om mina ”negativa” känslor igår i min blogg och så får det vara – tror det viktigt att skapa balans så att man inte, precis som du sa, målar upp en fasad.

    Idol har jag inte sett i år – har haft fullt upp med Milanoflytten. Men det kanske man ska ta och titta ikapp!? Hur är det :) ? Nya juryn, bra/dålig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>