Länge leve kameran.

World Photo Day – You’re welcome

I dag är det World Photo Day, hur awsome? Jag tycker att det är helt fantastiskt. Därför tänker jag fira denna dag med att berätta om hur mitt fotointresse tog fart. Haha, jag minns faktiskt att jag redan som liten fick leka med en analog kamera (utan minneskort) och tyckte det var skitkul – fotograferade allt jag såg. Oftast var det under bilfärder för då är man ju som mest rastlös.

Efter det har mitt fotointresse bara växt… sedan köpte jag mamma och Mats digitalkamera ”Minolta DiMAGE G500″ och i tonåren tyckte jag det var tid att köpa en (chockrosa) digitalkamera ”Samsung L310W” och den fick följa med på alla mina äventyr!

PICT22032003

2009

År 2012 investerade jag i min första systemkamera ”Canon Eos 600D” och därefter har mitt fotointresse tagit fart och nu är kameran någonting jag inte kan leva utan.
Bloggen har givetvis ökat mitt fotointresse och många gånger fått mig att gå ut på härliga fotopromenader. Ni kanske vill veta varför jag skaffade en systemkamera från hela första början? Ja tack! Det kom väldigt naturligt i och med att jag skulle till Sydafrika på körresa. Så ja, jag är otroligt tacksam över att jag fick följa med på den resan. För det var inte bara en helt fantastisk upplevelse utan det ledde mig till dessa möjligheter.

IMG_07612012

IMG_48752014

IMG_19712015

IMG_25992016

Ååh, vad jag älskar att kameran finns!! Utan den skulle jag och du inte kunna minnas ögonblick på samma sätt. Tänk vad många fantastiska ögonblick man lyckas fånga med en kamera. Länge leve kameran!

Hoppas att ni gillade detta inlägg! Puss

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Länge leve kameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>