”Ingen som vet”

Jag tycker att denna lista kändes kul att svara på. Har sett den hos flera bloggare. Hittade den först hos fina Andrea. So here we go!

Vid matbordet?

IMG_9989 (2)– Haha jadu, jag är den som fotograferar, tjötar och glömmer av att käka. Sitter därför alltid kvar längst. Det finns bara ett fåtal gånger jag har mött min överman och det är under min VFU på en förskola. Han satt alltid kvar längst. Men annars som sagt så är det ett rätt sällsynt fenomen.

På nattklubben? 

– Jag behöver inte alltid dricka alkohol för att ha kul. Utan har inga problem att bjussa på mig själv utan promille i blodet – vissa kan säkert tycka att jag skämmer ut mig, men det får stå för dem. För jag har förbannat kul!! Jag är heller inte den som räds åt att ryta ifrån om jag tycker att jag blir fel behandlad. Slutligen det viktigaste av allt… jag är den som sjunger med i alla låtar, dansar och stannar oftast tills nattklubben stänger. Har massa energi när mina kompisar börjar bli trötta och fundera på hemgång. Yes, du borde festa med mig! 😉

På stranden?

– Hmmm… det här var lite svårare… men jag skulle säga att jag är pratglad och skrattar mycket i dem flesta sammanhang så på stranden är inget undantag om jag har sällskap eller pratar i telefon. Kommer jag till stranden ensam är det troligt att ni ser mig med musik i lurarna och olika böcker eller bara ligger och softar på livet. Det sista händer dock mer sällan. Kan ha rätt svårt att bara softa när jag är ute.

På efterfest?

– Haha, jag är den som har massa energi. Hon som inte tvekar på att låna gitarren om det finns en sådan. Jag älskar att sjunga, träffa och lära känna nya människor.

I klädbutiker?

– Jag är den som faller för det som sticker ut ifrån mängden… fast det behöver inte nödvändigtvis betyda att jag lämnar affären med en kasse. Nej, utan jag kollar alltid vad något kostar. Som student med endast ett extrajobb får man tänka ekonomiskt. Men jag är i alla fall den som tar flera storlekar av varje in till provrummet – vill inte riskera att storleken inte passar, haha.

Hemma hos andra? 

– Det beror ju på vem jag är hos, men är det mina närmaste kompisar så beter jag mig som att jag bor där. Fast jag är givetvis trevlig och hänsynstagande!

I sängen?

– Jag är den som ligger med ena handen under kudden vänd mot väggen, men inser sedan att det oftast går lättare att somna åt andra hållet. Rör mig en del när jag väl har somnat. Madrassen brukar ligga rätt långt ner… så ja, jag vet ärligt talat inte vad jag gör när jag sover. Ingen som vet. Inte ens jag själv.

På flygplan?

– Jag är den som blir rastlös, lyssnar på musik, läser eller försöker sova. Fast jag brukar ha turen att hamna nära ett barn och då kan man ju busa med barnet och sedan brukar man få kontakt med föräldrarna. Haha, jag har inga problem med att vara social med främlingar.

Hemma en chilldag?

IMG_3432 (2)– Jag lyssnar alltid på musik. Händer även att jag passar på att tvätta eller städa. Bloggen får inte heller glömmas.

I ett förhållande? 

– Jag vet ärligt talat inte. Har aldrig varit i ett förhållande. Men skulle vara på ett liknande sätt som jag är med mina kompisar. Pratglad, omtänksam, lyhörd och bjussa mycket på mig själv. Jag ÄLSKAR att få andra att skratta och trots att jag är pratglad så är jag även en bra lyssnare. Tro det eller ej.

På morgonen/kvällar?

– Jag vaknar av att alarmet ringer och då kollar jag sociala medier medan jag ligger kvar i sängen. Jag är inte den som är särskilt morgonpigg längre. På kvällarna är jag oftast piggare beroende på hur dagen har sett ut. Tycker om att stanna uppe. Fast jag håller på att ändra dessa vanor, för att må bättre.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “”Ingen som vet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>