I know it’s too late, that it’s already broken.

YouTube Preview Image


20160811_215059 (2)
Denna låt ”Wrong decison” spelade Måns live i torsdags på den sista av Sommartorsdagarna. Det sparades verkligen den bästa artisten till sist. Jag föll för denna låt direkt när jag hörde den och nu är jag helt tagen. Massa kärlek till denna låt. Hoppas att han spelar den i kväll på konserten. Jag ska nämligen se både Carola och Måns live tillsammans med mamma. Måns har verkligen utvecklats sedan Idol. Ååh, det kommer att bli så kul och mysigt! Innan konserten blir det dessutom söndagsmys med mamma. Hur mysigt? Svar: jättemysigt

Hur ser er söndag ut? 😉

blogstats trackingpixel

En reaktion på “I know it’s too late, that it’s already broken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>