Sjukt många minnen.

Jag har ägnat timmar åt att kolla bland gamla bilder. Det är någonting speciellt med att titta tillbaka på vad man har gjort hittills och inse hur sjukt många minnen som finns sparade. Kommer vara honom/henne som uppfann kameran evigt tacksam!

IMG_2999 (2)En av kvällarna jag var hemma hos mamma och satt framför brasan. Så himla mysigt!

IMG_5647 (2)Besökte Borås Djurpark med pappa. Det var en solig och fin dag.

IMG_5314 (2)En underbar sommardag och bestämde mig för att möta upp ett par kompisar vid Kypesjön.

IMG_8922 (2) Två fina människor i ett lyckligt ögonblick. Jag agerade som fotograf på brorsans flickväns studentbal.

IMG_9324 (2)Jag och ett kompisgäng drog på en basketmatch, det var första gången och likaså sportfotograferingen. Vi hade kul! Haha, jag levde mig värsta in i matchen – skrek och hejade. Tänka sig hur det kan bli.

Hoppas att ni tyckte om denna typ av inlägg. Hojta till om ni skulle vilja se mer av dessa bilder. Har en hel drös med bilder ska ni veta… 😉

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Sjukt många minnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>