En spontan promenad.

IMG_4786 (3) IMG_4798 (2)Goaste Bea fick följa med på vår promenad.

IMG_4788 (3) IMG_4802 (2)IMG_4805 (2)Så himla vackert.

IMG_4813 (2)Min kompis Victoria hörde av sig och frågade om jag ville med på en promenad vid Kypegården. Så det blev en spontan sväng dit. Haha, vi hade världens otur att det började spöregna precis när vi kom fram. Vi satt en stund i bilen och avvaktade och hoppades på bättre väder. Vilket vi faktiskt fick, då blev det en slinga på 2,5 kilometer. Kändes gött att träffa Victoria igen, få frisk luft och motion på köpet. Efter promenaden drog vi iväg och handlade – sedan lagade vi köttfärssås med spaghetti, gottit värre! Så småningom käkade vi kladdkaka… sicka gottegrisar vi är. 😉

Jag kände mig rätt trött väl hemkommen, så slappade ett par timmar på sängen. Nu blire att fixa i ordning lite här hemma.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “En spontan promenad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>