En möjlighet att lära känna mig.

IMG_4441 (2)Fotograf: Victoria Kopp

Jag vill att ni ska få en möjlighet att lära känna mig ännu bättre. Nu kommer därför lite fakta om mig. Förhoppningsvis sådant ni inte visste innan. Skulle ni även vilja att jag hade en frågestund? Hojta då bara till!

* Jag ger oftast för mycket av mig själv i mina vänrelationer och får inte alltid något tillbaka. Jag anser att det handlar om ”ge och ta”. Men inte att en vän bara tar, men sådant upptäcker jag inom sin tid och fokuserar istället på de vänner som finns där för mig.

* Jag älskar ananas. Kan ha ananas till typ allt. Köttfärssås, fisk… you name it.

* Vill bli yrkesbloggare.

* Jag försöker se möjligheter i alla situationer.

* Jag har blivit sviken av vänner… väljer därför människor som ska finnas i mitt liv extra omsorgsfullt.

* Jag tycker om att testa nya saker och emellanåt bryta rutiner.

HÄR kan ni läsa ett liknande inlägg.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “En möjlighet att lära känna mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>