En vacker utsikt.

Snapchat-854417615445983522 (2)
En sådan här vacker utsikt fick jag skåda under min löprunda i tisdags.

Då är man så här glad:

20160802_102105

Det var riktigt jobbigt att springa, stannade typ efter varje meter. Satte upp mål att till exempel springa till en lyktstolpe och märkte att det gav resultat… för då när jag plötsligt var framme vid lyktstolpen så orkade jag faktiskt fortsätta. Fick håll typ hela tiden och ont i ena axeln, men jag intalade mig själv: ”du fixar fan detta”. Det får mig att förstå ännu bättre hur mycket vår hjärna står över vårt liv. Nu tänker jag ha som mål att köra en löprunda i veckan.

Vet ni om att ni är BÄST? Jag älskar att läsa era kommentarer. Det är ni som gör det värt att fortsätta leverera här på bloggen. För ni ska veta att det tar tid att driva en blogg, men det är så kul. Särskilt när man får sådan fin respons! Bästa ni! ♥

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “En vacker utsikt.

  1. scifiactionthriller >.< det är en dystopisk framtid där några försöker bryta sig loss från diktatorn. Den är så bra, till och med imdb har rankat den som en av världens bästa filmer :)

    tack ska du ha <333

    bra jobbat, jag kör på lyktstolpetaktiken jämt när jag springer!! 😀 bästa sättet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>