Ett ragg när jag stod modell.

IMG_4334 (2)IMG_4337 (2)IMG_4347 IMG_4342 (2) IMG_4325IMG_4355Victoria bara: ”Kan du ta kort på mig när jag hoppar?” Sure 1 2 3 *klick*

IMG_4352IMG_4371Victoria bara: ”Look lika a mermaid”

IMG_4451 (3) IMG_4379 (2)Someone I should rescue? Let me know.

IMG_4454IMG_4447I believe I can fly, I believe I can touch the sky.

IMG_4504Victorias vovve Bea.

IMG_4513 IMG_4523Jag fick en fyrbent kompis. Det är någonting med hundar och mig. Vi har ett särskilt band till varandra.

IMG_4555Victorias mormor bjöd på köttbullar och stuvade makaroner.

Ååh, vilken fantastisk lördag jag haft i Falkenberg tillsammans med Victoria. Vi gick längs stranden och dekorerade bokstäver i sanden. Haha, jag var lite lat som ni kan se. Efter våra konstverk gick vi ut på bryggan och flummade. Det var så kul att få se Falkenberg. Haha, ute på bryggan fick jag typ ett ragg när jag stod modell. Han bara: ”modell” Jag svarade med ett stort leende. En liten stund senare säger han ”Top Model”. Då säger jag tack och ler åt honom. Han frågar sedan om jag bor i Falkenberg. Nä, jag bor i Borås. Då säger hans kompis ”det säger hon bara”. Haha, bästa kommentaren. Jaha, vad gör du här? Jag är bara här och besöker min kompis mormors sommarstuga. Tyvärr så var grabben på cirka 12 bast. 😉

Btw, innan vi åkte hem till Borås gick vi ner till stranden ännu en gång och då badade vi… tyckte det var varmt när man väl doppade sig. Haha, jag sprang i för jag ville inte vara sämre än Victorias mormor som jag hade fått reda på inte var någon badkruka. Vilket inte jag heller är. Så kände att jag fick leva upp till det också.

Nu blire att ta en varm dusch och sedan sova, är trött… Natti natti mina goingar. ♥

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ett ragg när jag stod modell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>