Bomberjackan är ett säkert kort.

IMG_4006 (2) IMG_3994 (3)IMG_4008 (3) Bomberjacka – London (Prime Market) / Jeans och t-shirt – H&M / Sneakers – Footway

Vackraste utsikten, vi var bara tvungna att ta ett par bilder. Jag har säkert sagt det förut, men säger det igen. Bomberjackor kan vara bland det snyggaste som finns!! Bomberjackan är ett säkert kort. Går att matcha till allt. Det här är min första bomberjacka som jag hittade när jag var i London. Haha, den börjar bli riktigt sliten… men klarar inte av att skiljas ifrån den. Min t-shirt älskar jag! Det står ”Fridays be like… squad goals”. Har alltid jobbat fredagskvällar innan fritidsgården stängdes i juli, tänker att barnen och ungdomarna är mitt squad. 😉

Btw, snart blire att fixa frukost och packa – sedan ta sig in till stan för att hämtas upp av Victoria och åka till Falkenberg!

Vi hörs, puuuuss

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Bomberjackan är ett säkert kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>