I’m not jealous.

Tjenixen på er!

Denna onsdag vaknade jag med ett strålande humör, eller? Nej, det gjorde jag inte. Kände mig allmänt depp. Fast man kan inte alltid vara på topp, man är ju faktiskt mänsklig. Förresten… en note till er som såg queen B i går, I’m not jealous. Inte det minsta. Hoppas att ni hade det förjävligt! Men jealous? Pfffft… Inte det minsta.

QUEEN B

160619545beyonce-zoom-2a90241c-c68c-4b77-ac95-d00a8641a249 (2) Beyonce-Superbowl-2016Bilder lånade från Google

Mina favoritlåtar med Queen B:
Run the world (Girls)
I was here

Best thing I never Had
Listen
Halo

I kväll blire att dra till Götet och fira min kompis Frida. Vi har inte setts på hela sommaren, så det blir kul att ses igen!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “I’m not jealous.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>