Hon levererar med sin stil.

Jag tycker att Lisa Olsson bjussar på många härliga och snygga outfits. Hon levererar en grym blandning!

Här får ni ett axplock:

Lisa-Olsson-Pink-Suede-Jacket-4HÄR kan du komma till hennes outfit.
Gillar denna outfit supermycket! Väskan bryter av såå snyggt till den otroligt läckra rosa jackan. Just love it!

Lisa-Olsson-Slip-Dress-5-1HÄR kan du komma till hennes outfit.
Läckert som tusan! En cool kombo med den vita t-hirten under klänningen. Har inte sett något sådant tidigare. Smyckena är helt klart pricken över i:et.

Lisa-Olsson-Denim-Hat-2HÄR kan du komma till hennes outfit.
Ååh, vad jag älskar vitt och kavajer! Hatten är dessutom riktigt snygg. Love it!

Jag har märkt att ni tycker om när jag tipsar om olika stilikoner som jag inspireras av. Himla kul! För det är någonting jag verkligen gillar att blogga om. Vill ni att jag ska fortsätta med sådana här inlägg? :)

Btw, i kväll blire födelsedagsfirande för min kompis Victoria. Bio, chill i parken och utgång står på schemat. Ååh, det kommer att bli så kul! Nu såg jag att klockan runnit iväg så nu måste jag fixa i ordning mig för att hinna med bussen.

Pusssssss

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hon levererar med sin stil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>