Sommardagar jag kommer att minnas.

20160714_215158 (3)Timo Räisänen tolkade Teds fantastiska låtar på Torget under Sommartorsdagarna. Det var helt magiskt och denna stund blev ännu bättre när jag upplevde den tillsammans med fina vänner.

20160714_215400 (3)Så här taggade och lyckliga var vi!! Haha, jag kan ju i stort sett alla Teds låtar så jag sjöng för fulla muggar. Mina vänner kunde också en del text, vilken känsla att sjunga tillsammans och bara ha så himla roligt. Jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut.

Tur att vi skulle fortsätta festligheterna på Grand…

IMG_20160715_183150Denna bild lyckades jag fotografera trots att jag var lite smått onykter. Tycker att den visar så mycket kärlek, särskilt killen som kramar en tjej med propellerkeps. Dem är mina favoriter, sprider extra mycket kärlek. Jag älskar verkligen att främlingar kan umgås i dans. Synd bara att många behöver ha promille i blodet för att kunna ta kontakt med nya människor.

Snapchat-6363467001456592728 (2)ALOOHAAA

20160715_003307 (2)

Jag och mina vänner stod längst fram som tre stycken fjortisar. Haha, shit vad Timo tolkar Teds låtar bra! Vi sjöng oss hesa och hade så förbannat kul!!!

Efter att Timo spelat ville mina vänner dra hem, men jag stannade kvar. Jag hade för roligt för att kunna slita mig!

WOOW, det är sådana här sommardagar jag kommer att minnas. Jag älskar att leva i stunden!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>