Räddningen för ett planeringsfreak.

IMG_3786 (3)IMG_3797 (3)IMG_3823 (3)Kan vi stanna en minut och bara skåda denna sjukt snygga framsida?
”Breathe in my courage and exhale my fear”
Kommer bli som en påminnelse om att utmana mig själv genom att släppa mina rädslor. Eller rättare sagt övervinna mina rädslor.

IMG_3845 (3)Det finns ett oändligt utbud av hur ditt innehåll kan se ut. Jag valde fokus på rosa. Visst blir ni förvånade? 😉 Fast även lite blått mönster fick vara med på ett litet hörn.

IMG_3855 (3)Nu har vi snart nått slutet på min älskade almanacka… jag valde en karta istället för sådan där årsöversikt som man ändå inte kommer nyttja ( i alla fall inte jag). Känns motiverande att blicka ut över världen. Drömma sig bort lite…

IMG_3880 (3)Hur söööta är inte dessa klistermärken som medföljer?! Love them. Haha

IMG_3862 (3)Avslutningsvis kör vi ännu ett citat. Jag ÄLSKAR verkligen citat!
”Don’t be afraid to dream big darling”
Får mig att tänka att ingen dröm är för stor. Våga dröm stort. Men var beredd att kämpa för att dina drömmar ska förverkligas.

Denna onsdag kom mitt efterlängtade paket på posten. Ååh, vad jag har längtat! Jag tror det är fjärde gången jag beställer en almanacka från Personlig Almanacka. Det finns typ ingenting bättre än en snygg almanacka. Om min almanacka kunde prata… Veronica: I can be your hero baby… I can structure your life… 😍

Tänk vad mycket roligare det blir att planera nu. Jag är lite av ett planeringsfreak, men finns ändå ingenting bättre än spontanitet. Skulle säga att jag både gillar att planera och vara spontan.

Hur gör ni för att hålla koll på ert liv? :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Räddningen för ett planeringsfreak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>