”vi kan testa parkeringshuset”

IMG_3675 IMG_3678IMG_3691IMG_3625 IMG_3671          Fotograf: Padena Shik

Jag träffade Padena i stan för en fotografering och det började spöregna. Då fick Padena en snilleblixt och bara: ”vi kan testa parkeringshuset”. Jag bara: ”ja, varför inte?!” Så vi styrde våra steg dit… till slut fick vi till ett par grymma bilder. Älskar ljuset och att mina brallor lyser upp i mörkret. Här kommer vi definitivt fotografera fler gånger. Ascoolt ju!

Well well, jag körde en rätt ”ledig” klädsel… med en slapp olivgrön blus slarvigt instoppad till hälften. En sådan liten grej kan göra en hel outfit. Tycker det är snyggt när skärpet får synas. Hatten blir pricken över i:et. Btw, när senast fick ni se mig i klackisar? Det händer inte varje dag. Men i dag kände jag för att klä upp mig lite extra.

Lite otur att vi tog en spontan shoppingrunda efteråt… men vad är det man brukar säga? Den som vill vara fin får lida pin. 😉

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “”vi kan testa parkeringshuset”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>