My kind of high heels.

HIGH HEELS

Samarbete med Nelly
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8.

Jag tycker det är skitsnyggt med högklackat. Men är askass på att gå i det. Om jag syns ute så ser man att jag är på väg någonstans, fast i själva verket är det stor risk att jag kommer ramla vilken sekund som helst. The story of my life om jag skulle gå i högklackat (särskilt smal klack). Tänker dock att det finns andra som kan gå snyggt i högklackat och vill därför tipsa er.

Btw, snart blire att käka ute med min kompis Leila och sedan drar vi på Pride Festivalen. Ska bli spännande att se vad festivalen har att erbjuda. Första gången den kommer till Borås. Givetvis tar jag med mig kameran! Så förvänta er massa bilder. 😉

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “My kind of high heels.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>