En fredag på Drivhusets kontor.

IMG_2493Jag hade vägledningsmöte i morse, det gick bra. Känns som att jag är på gång. Efter mötet satte jag mig inne på Drivhusets kontor. Haha, det kändes proffsigt att sitta där och jobba. Har ett tag funderat på att skaffa en egen bloggdomän just för att det ser proffsigare och seriösare ut. Så kikade runt på olika alternativ. Tipsa gärna om ni vet någon bra sida! Förutom det har jag skapat ett dokument för mitt intervjuarbete. Riktigt skönt att ha ordning på saker och ting.

IMG_2473Hoppas att ni tycker det är kul att följa med på denna resa som tar mig närmare min dröm.

I kväll blire jobb från 17-23, blir kul! Trivs ju att jobba som fritidsledare.

Önskar er en trevlig helg! På återseende. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>