Hur finner jag kraften?

IMG_9112 (2)Fotograf: Cecilia Hellqvist

Friheten är ingenting värd om den inte inbegriper friheten att begå misstag. – Mahatma Gandhi

Jag kommer ALLTID att begå misstag och om jag tänker efter skulle jag INTE vilja göra det ogjort. Mina misstag visar i alla fall att jag har försökt! Det är faktiskt det enda viktiga. Många gånger har jag fallit, men jag har ALLTID rest mig upp. Tror att det alltid kommer vara så. Vet inte riktigt hur eller vart jag finner kraften att fortsätta kämpa. Handlar nog först och främst att jag strävar efter att nå mina drömmar och mål i livet. Då spelar det helt enkelt ingen roll hur hårda smällarna är.

Nu känns det faktiskt trots allt som att jag har lite flyt i livet. Fick reda på förra veckan att tillträdeskravet har ändrats för min sista termin. Så nu kommer jag kunna hoppa på min sista termin i maj. Tänker se det som en ny start att få börja om. Det är någonting jag verkligen behöver efter allt som har hänt. Nu tänker jag verkligen blicka framåt! Tänker ta min examen.

Btw, nu blire att tvätta, käka frukost och sedan fixa i ordning mig – därefter plugga. I kväll drar jag på kör!

Önskar er en fin tisdag!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Hur finner jag kraften?

  1. Vad är det du kämpar med? Jag har inte behövt känna att jag kastas till marken och behöver resa mig. Jag tror att jag klarat mig rätt bra från prövningar.

    Skönt att ha möjlighet till nystart i alla fall 😀 Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>