Förbannat stolt över mig själv!

God morgon sötnosar!

Haha, jag vaknade utvilad redan klockan sex. Så himla skönt! Det var längesedan det hände. Gårdagen bjöd på massa intressanta händelser.

Första: Morgonen började med att jag blev uppmärksammad av @inter_national_bloggers på Instagram. Alltså shit, fick värsta grymma egoboosten!! Jag svävade på rosa moln. Det är ju precis det här jag vill. Att min blogg ska växa!

Denna bild beskriver gårdagens känsla.

IMG_4862 (2)Andra: Hade mitt sista möte hos kuratorn, allting börjar äntligen komma på plats. Jag har hittat tillbaka till mig själv och vet att jag kommer fixa att inte hamna i gropen igen. För nu är jag medveten om att det är så viktigt att lyssna till kroppens signaler. Jag tänker inte tillåta mig att hamna där igen!

Jag är så förbannat stolt över mig själv som har lyckats ta mig upp ur gropen. Det har inte varit lätt, men jag har ändå gjort det. I vårt sista möte pratade vi mycket om målmedvetenhet och att vara ambitiös. Att jag måste ha i åtanke att jag mitt i detta får ta det lugnt. Jag får ha en sådan där lat dag. Vi kom även till insikt med att vi ser olika på ordet ”ge upp”. Jag ser ge upp som att just ge upp när jag redan har tagit mig så långt. Medan kuratorn ser det ur ett annat perspektiv. Ge upp behöver inte vara att ge upp utan att ta en annan väg. Trodde faktiskt inte att målmedvetenhet och att vara ambitiös kan betala sitt pris. För att testa det här med lata dagar att verkligen inte göra någonting. Lade jag mig ner på sängen och bara fick vara. Utan mobil – ingenting, utan bara låg på sängen. Alltså, shit det var verkligen svårare än vad jag trodde. Men jag intalade mig själv att ligga där i tio minuter. Bara för att öva mig! Haha, ni må tro att jag kände mig rastlös. Fast nu ska jag ta med mig detta i mitt liv. Det är viktigare än vi tror att stanna upp och inte tänka så mycket och ta bort våra sociala medier.

Tredje: Kom tillbaka till kören. Det känns kul att vara igång igen! Om det är någonting som ger mig glädje. Så är det gemenskap tillsammans med musik!! Gaah den lyckan… ♥

Denna bild beskriver gårdagens känsla.

IMG_6051 (2)Jag har fått en riktigt bra start på denna vecka och hoppas att det kommer fortsätta så.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Förbannat stolt över mig själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>