FRÅGESTUND

IMG_8181+Tjabba tjena hallå!!

Jag tänker nu börja denna tisdagsmorgon med att avslöja vad det är för rolig sak som kommer hända. Jag tänker ha en frågestund här på bloggen. Har sett det senaste att fler och fler besökare har hittat hit. Trots att jag oftast endast skriver ett inlägg per dag, tycker att kvalitet är viktigare än kvantitet när jag studerar vid sidan om. I vilket fall, så himla kul att ni vill följa min resa!! VARMT VÄLKOMNA! :) Tänker att ni kanske skulle tycka det vore kul att få veta mer om mig. I så fall får ni gärna ställa frågor fram till den 12/3 om jag anser att det är tillräckligt med frågor. Om inte, så förlänger jag tiden!

Kom igen, hit me with your best shot!

BIG HUG ♥

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “FRÅGESTUND

  1. Sv: vi kallar den inte det, men det funkar. Vi är en liten skola, största klassen är 16 elever. Minsta är 6 st. Det är därför lätt att upptäcka minsta retning och minsta lilla lyfts i EVK. Den som retar får konsekvenser och den som blivit utsatt får samtalsstöd. Sedan har vi konstant vårdande arbete med värdegrundstimme en gång i veckan och kompisveckor med aktiviteter som ska stärka. Jag har bara jobbat i ett halvår så hittills har vi inte behövt ta till de grövre åtgärderna på konsekvenstrappan under min tid på skolan, men vid mobbning så blir mobbaren avstängd från skolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>