What to do about it? NADA.

IMG_4830 (2)Fotograf: Cecilia Hellqvist

När jag var ett par år yngre tyckte jag att det var pinsamt att säga ordet ”mens” eller ens prata om det. Men nu ser jag det som en självklarhet att säga just ”mens” och prata om det. För mig är det ingen big deal och så borde faktiskt ALLA känna det. Men eftersom samhällets normer är helt fucked up med det mesta. Kan jag förstå om man INTE vill säga just DET ordet. Fast det är ingenting att skämmas över. Det är ju mänskligt för en tjej/kvinna. Jag är så jävla trött på att saker som något så naturligt som mens ska få komma i skymundan. Bara för att det finns folk som tycker det är äckligt. Visst, kan inte sticka under stolen med att blod inte är det fräschaste direkt. Men what to do about it? NADA. Låt INTE mens komma i skymundan. Våga säga MENS och prata om det.

Jag ska se till att läsa Clara Henrys bok Ja jag har mens, hurså?”. Den verkar väldigt underhållande och nice. Har ni läst den?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “What to do about it? NADA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>